Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Az európai PCO szövetség vezetői Malaga felé veszik az irányt
2013. szeptember 24.

Az EFAPCO-t alkotó nemzeti egyesületek képviselői, elfogadták az OPC (a kongresszusszervezők spanyol szervezete) és Malaga város meghívását, hogy ebben az elegáns és nyüzsgő dél-spanyolországi városban tartsák meg a VI. Kongresszusukat és Közgyűlésüket 2014. január 17-18 között.

Luisa Ahrens Teixeira, az EFAPCO elnöke szerint: "A kétnaposra tervezett intenzív plenáris és workshop szekciókat az EFAPCO és az OPC szoros együttműködésben szervezte. Bízunk benne, hogy a közös munka eredménye vonzónak bizonyul majd a szövetség mind a 14 nemzeti tagjának és sok PCO vesz majd részt a kongresszuson. Meghívásunkat elküldtük a nem tag országok PCO vezetőinek is, hogy lássák és tapasztalják, milyen előnyökkel járna, ha létrehoznák saját szövetségüket és a dinamikusan fejlődő európai hálózatunk részévé válnának.

A kongresszus első napjának fő témája a “Smart Congresses, in Smart Cities by Smart PCOs”, ami a Smart Cities koncepcióval ismerteti meg a résztvevőket. A második napon az EFAPCO „European Observatory - The voice of PCOs” projektjéről hallhatjuk a legfrissebb információkat.

A kongresszus különlegessége lesz az EFAPCO MALAGA KONGRESSZUSI DÍJ. A díjra azok az innovatív elképzelésekkel és megoldásokkal rendelkező PCO-k, városok, üzleti vállalkozások, egyetemek, kutató központok, állami vagy civil szervezetek vagy konzorciumok pályázhatnak, melyek rendelkeznek innovatív „SMART” elképzelésekkel és megoldásokkal.

Részletes információ a kongresszusról: www.efapcomalaga2014.org

http://www.efapco.eu