Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Esküvőhelyszín, kerthelyiség, cigányzene
2010. május 18.



Az étterem már több, mint 100 éves múlttal rendelkezik. Megannyi elegáns, kellemes este és emlékezetes rendezvény helyszínéül szolgált. Vendégeik között tisztelhették Chirac francia köztársasági elnököt, Helmuth Kohl német kancellárt. Törzsvendégük volt Puskás Öcsi is.
A vendéglő Óbuda Fő terén található. Közel a városközponthoz, mégis egy csendes, kellemes hangulatú téren. A macskaköves, madárcsicsergős környezet megidézi a régmúltat. Jóérzéssel tölti el a vendéget, hogy nyugodt környezetben fogyaszthatja el kávéját vagy ebédjét, vacsoráját.

Ideális esküvőhelyszín. Az étterem és az óbudai házasságkötő terem egymással pontosan átellenben helyezkedik el. Elegendő átsétálni a hangulatos terecskén, így az ifjú pár és a násznép percek alatt itt lehet. Az óbudai történelmi belváros ideális környezet az esküvői fotózáshoz is.
Az esküvőhelyszín terasza adhat alkalmat a köszöntésekre, a koccintásokra, míg az étterem vagy a rendezvénytermek a vendéglátást és a mulatságot szolgálhatják.

Esküvőkkel kapcsolatban keressék a helyszín képviselőjét: Sztrahia Vendel +36204587066

A tulajdonosok alapkoncepciója felidézni a régi, magyaros ízeket és és nagymamáink vasárnapi ebédeit. Specialitásaik között szerepelnek a legkiválóbb halételek is: harcsapaprikás túróscsuszával, a különleges Sipos-halászlé, az egészben sült süllő - és még sorolhatnánk... Ételeiket a legjobb magyar borok gazdag kínálatából választva kísérhetik vendégeik. A Zsindelyes Pálinkafőzde több, mint 60 termékét kínálják akár aperetifként, akár digestif gyanánt.

A hangulatos kerthelyiség, a belső kert, az étterem különböző termei, a Pinceterem, a piano bár nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas, de több kisebb esemény egyidejű kiszolgálására is ideális felületet kínál. A patinás falak, a gyertyafény, a magyaros konyha és a - ma már különlegességszámba menő - cigányzenekar együttesen teszik a Halászkertet tökéletes rendezvényhelyszínné.

Szakácsaikkal együtt igyekeznek folyamatosan a legjobb és legfrissebb alapanyagokból elkészíteni ételeiket és a makulátlan kiszolgálással a legjobbat nyújtani. Tegyék őket próbára!

Részletes információk, kontaktok a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>