A Maresz szervezésében megvalósuló versenyre 2017. október 6-án lezárult a jelentkezés, melyre 5 cég kvalifikálta magát:
- Albatros-Expo Catering Kft. (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István)
- Budapest Party Service Kft. (Bernáth József, Józsa István, Kiss O'Shea Dániel)
- Fody Event and Party Service Kft. (Kiss Krisztián, Fenyő László)
- Gundel Kft. (Kovács János Gábor, Tóth Péter, Merczi Gábor)
- La Fiesta Party Service Kft. (Pap Lajos, Sallai Zoltán)
A személyes bemutatkozásokra október 25-én került sor. Nagyon büszkék vagyunk Tagjainkra, akik vállalták a megmérettetést, a csatolt fotókon az egyes cégek versenyzőit mutatjuk be. A Bajnokság 2018. február 6-7-én, a Bocuse d'Or szakácsverseny előtt a Sirha Élelmiszeripari Kiállítás keretén belül kerül megrendezésre a Hungexpón. A verseny két napos, az első napon a Metro Gasztroakadémián az előkészítési munkálatok zajlanak, másnap pedig az elkészült ételek és a büféasztal prezentációja. A verseny egy igazi kitelepülést modellez, a zsűriben pedig elismert nemzetközi, illetve magyar gasztronómiai szakember is helyet foglal: Joel Mauvigney, az International Catering Cup alapítója, valamint Wolf András, executive chef, a New York Kávéház és Salon Étterem séfje. A magyar verseny győztese hivatott Magyarországot képviselni a 2019-es nemzetközi versenyen.