Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Klubnap keretében köszönnek vissza a MaReSz Nap legsikeresebb témái
2013. június 17.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 2013. március 19-én megrendezett MaReSz Nap nagy sikerrel zárult, a több mint 150 résztvevővel zajlott szakmai programon érdekes, változatos előadásokat hallhattak a rendezvényszervező szakma iránt érdeklődők. 

A konferenciát követően, a Szervezőbizottság online kérdőíven mérte fel a résztvevők véleményét a rendezvényről. A kérdőív többek között kitért a szervezésre, a helyszínre, a programokra, az előadókra, illetve a következő MaReSz Nappal kapcsolatos kérdésekre is.  Az egyéni vélemények és a beérkezett értékelések alapján elmondható, hogy a válaszadók az előadásokat érdekesnek és hasznosnak ítélték meg, és összességében jól érezték magukat. A kérdőívek kitöltőitől számos ötlet is érkezett a jövő évi rendezvényre vonatkozóan, melyeket a Szervezőbizottság figyelembe vesz majd az előkészületek folyamán. 

Az Elnökség részéről az a javaslat merült fel, hogy az elkövetkező szakmai napon a MaReSz-ről is legyen egy előadás, amely részletesebben bemutatja a Szövetség tevékenységét, eredményeit, továbbá azt, hogy mit tesz a rendezvényszervező szakmáért.

A Szervezőbizottság a MaReSz Napot követő értékeléskor úgy döntött, hogy bizonyos témákat egy MaReSz Klubnap keretein belül érdemes lenne részletesebben megvitatni. Az október elejére tervezett eseményen a tagságnak és a meghívott előadóknak lehetősége lesz például a MaReSz Nap legnagyobb érdeklődést kiváltó „Szervezők kontra beszállítók” pódiumbeszélgetése során felvetődött problémákról egyeztetni.