Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Külföldi munkatapasztalatok farsangi álarcban - EventHUB by Maresz
2015. március 12.

A Maresz idén először rendezte meg szakmai klubestjét Event Hub néven a Symbol Rendezvényházban. A február 17-én tartott összejövetel szlogenje: Kapcsolódj! Kapcsolódj ki!önmagáért beszél. A szervezők célja az volt, hogy szórakozással egybekötött baráti találkozót hozzanak létre, ahol a szakmai program mellett lehetőség nyílik a rendezvényszakmán belüli ismerkedésre és a párbeszédre. Az Event Hub nem felváltja, csak kiegészíti a 2 évente megrendezésre kerülő Event Touch szakmai konferenciát.
A farsangi díszletek köré szervezett első klubest témája a magyar rendezvényszervezők külföldi munkavállalása volt. Tordai Bálint, a Mobilsofa Dubai-ban élő ügyvezető helyettese Skype-on osztotta meg a közönséggel a tapasztalatait. Ezt követően kerekasztal beszélgetésre került sor Vaskó Tünde (Visualpower Kft.) moderálásával fenti témában. Rókusfalvy Gábor (Roxer Event & More), Tornyai Péter (TorTer e-design Kft.), valamint Kiss Zsolt (Compoffice-R Kft.) meséltek külföldi munkáikról, hasznos tippeket és javaslatokat osztottak meg a publikummal.

A szakmai program után kötetlen beszélgetés, ismerkedés vette kezdetét. Ezúton köszönjük a Roxer Event & More Kft-nek és a Symbol Rendezvényháznak a közreműködést, a profi lebonyolítást.

A következő Event HUB eseményre szeptemberben kerül sor.