Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Lezajlott a MaReSz tisztújító közgyűlése
2010. június 30.

A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége 2010. június 29-én a B.Braun Aesculap Akadémia konferenciaterében tartotta tisztújító Közgyűlését, a korábbiakhoz képest lényegesen nagyobb tagi részvétellel.

A Közgyűlés szomorú pillanatokkal vette kezdetét, mivel a Szövetség tagjai néma gyásszal emlékeztek a június 24-én elhunyt dr. Wolff Péterre, a Nemzeti Turisztikai Bizottság szakmai társelnökére.

A hivatalos Közgyűlés első napirendi pontjaiként a MaReSz leköszönő elnöke tájékoztatott a Szövetség Elnökségének elmúlt kétéves tevékenységéről.

MaReSz tisztújító közgyűlés 2010. Dr Szalma Béla elnök úr beszámolója.

Legfőbb érdemnek a MaReSz Nap sikeres megszervezését, a Szövetség tagozati rendszerének kialakítását, a munkabizottságok megszerveződését, az új honlap magvalósulását, valamint a MaReSz-Díj megalapítását tartotta. Fontosnak tekintette az együttműködés kialakítását, ápolását a társ-szakmai szervezetekkel, továbbá a Magyar Turizmus Zrt-vel közös Konferencia Nagyköveti Programot, és a Köves Tamás vezette oktatási munkacsoport munkáját. A következő elnökség legfontosabb feladatának az érdekképviselet erősítését és a társ-szakmai szövetségekkel szoros együttműködés kialakítását tartotta, a nemzetközi kapcsolatok további bővítése mellett.

Az elnöki beszámolót követően a Felügyelő Bizottság elnöke tájékoztatta a MaReSz tagjait arról, hogy a Szövetség a törvényi előírásoknak megfelelően, szabályosan működött.

A Közgyűlés a MaReSz tisztségviselőinek megválasztásával folytatódott.

A szavazatok alapján a MaReSz Elnöksége a 2010-2012 ciklusra:

Elnök: Ganczer Gábor (a HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt. vezérigazgatója)

 

MaReSz tisztújító közgyűlés 2010. Ganczer Gábor megválasztott elnök és Dr. Szalma Béla leköszönő elnök úr.


Alelnökök:
Stefkóné Vermes Judit (a CONGRESS Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója)
Semsei Rudolf (a Budapest Party Service Kft. ügyvezető igazgatója)

Az elnökség tagjai:
Bacsi Krisztina (a Danubius Zrt. értékesítési igazgatója)
Bakró-Nagy Hédi (a RagazzArt Event & BTL ügyvezető igazgatója)
Morlin Franciska (a CHEMOL Travel Utazási Iroda Kft. beutazási & kongresszusi részlegének vezetője)
Simon Gábor (a Nexus Reklámügynökség Kft. ügyvezető igazgatója)

A Közgyűlés, a hagyományokhoz híven, tagsági ügyekkel zárult.

Tagsági viszonyának megszüntetését kérte a 2 Gy Kft., COLOSSAL Kft., Fillince Kft., Magyar Természettudományi Múzeum, MPI Kft., Pázmány Katolikus Egyetem, Rév Nosztalgia Kft.

A MaReSz tagjainak sorába csatlakozott a Hotel Audio Visual Services Szolgáltató Kft., a Román Sándor Tánctársulata Kft. Experidance Rendezvényház, a Tér Film Zene Kft.; pártolótagként L.A. Multi-Zone Kft.


Horváth Ágnes
(Fotók Zmák Tibor Specia Kommunikációs Ügynökség)