Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Magyar rendezvénysiker az EuBEA – European Best Event Awards díjon
2012. november 09.

Az EuBEA – European Best Event Awards az első nemzetközi kezdeményezés, amely az európai rendezvények díjazását tűzte ki célul. A díjat azért alapították, hogy elismertté és érvényessé tegye az eseményeket, rendezvényeket a kommunikációs eszközök választékában, és azok kreativitásukkal, egyediségükkel teljes részt vállalhassanak a cégek stratégiájában. 

A rendezvények különféle kategóriákban pályázhatnak a rangos elismerésre a kulturális- és sporteseményektől a corporate rendezvényeken át egészen a kongresszusokig. A beérkező pályázatokból rangos nemzetközi zsűri választja ki a shortlistre kerülő alkotásokat szigorú szabályrendszer alapján. A Roxer Event & More Ügynökség Termékbevezető rendezvény kategóriában jelölte a 2012 márciusában, a Vredestein számára megrendezett nagyszabású eseménysorozatát.  

A Vredestein Magyarországon, Budapesten mutatta be a Roxer Event & More Ügynökség segítségével a világ minden tájáról érkezett abroncs kereskedőknek és kiemelt partnereinek a Giugiaro Design olasz tervezőirodával közösen fejlesztett Sportracs-abroncsait. A rendezvény összetettségét jelzi, hogy míg a nemzetközi vendégkör – amely a 8 napos eseménysorozat minden egyes napján cserélődött – az érkezésüket követő estén az Iparművészeti múzeumban fogyasztott elegáns gálavacsorát, design-fókuszú színpadi programmal és szakmai prezentációkkal egybekötve, a következő nap délelőttjén a Hungaroringen vett részt tesztvezetésen az előző napon már megismert gumiabroncsokkal felszerelt luxusautókkal.

A több hónapos kiválasztási procedúra során a Roxer Event & More Ügynökség Vredestein termékbemutató eseménye 19 ország 146 projektje közül a legkiválóbb rendezvényeket tömörítő shortlistre került. Ez az eredmény már önmagában nagyszerű elismerés, hiszen ez az első alkalom, hogy magyar rendezvényszervező ügynökség ilyen sikert érjen el az EuBEA díjon. A Vredestein rendezvény az EuBEA European Events Annual Európa-szerte terjesztésre kerülő rangos kiadványában is helyet kapott, amelyben a 2012-es év legkiválóbb európai rendezvényei kaptak bemutatkozási lehetőséget.

A győztesek kihirdetésére és az Arany Elefánt díj átadására 2012. november 15-én nagyszabású díjátadó gála keretében kerül sor Milánóban. A szervezők meghívásának eleget téve, az ügynökséget és egyúttal Magyarországot a Roxer Event & More ügyvezető igazgató - tulajdonosa, Rókusfalvy Gábor képviseli.