Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Tagozati ülést tartott a Rendezvényhelyszín Tagozat
2013. július 16.

2013. 07. 11-én a RamPart Étteremben találkoztak a Rendezvényhelyszín Tagozat tagjai. Gőcze Balázs tagozatvezető számos érdekes témát, ötletet vetett fel az ülésen: a témák között szerepelt a Helyszínek napja elnevezésű program megszervezése, a gyakornokok foglalkoztatásának kérdése, "Az Év Rendezvényhelyszíne" díj megalapításának ötlete, egy egységesebb szerződési struktúra megteremtése, valamint a feketelista kérdése.

A tagok egyetértettek abban, hogy érdemes volna nagyobb hangsúlyt fektetni a vidéki helyszínek megismerésére, melyre akár egy jól szervezett helyszínbejárás kitűnő alkalmat teremthetne.

Szintén örömmel fogadták "Az Év Rendezvényhelyszíne" díj létrejöttének ötletét, mely tovább emelhetné a MaReSz presztízsét. Az alapítás létrehozásának részleteire, kritériumrendszerének kidolgozására külön munkacsoport alakulna. Egy minősítési rendszer, védjegy bevezetése szintén a Szövetség előnyére válna, ezért a továbbiakban a tagozat ezzel is részletesen kíván foglalkozni.

A tagozat tagjai egyetértettek abban, hogy az egymással való kapcsolattartás, partnerségi ajánlás, valamint az összetartás a MaReSz egyik meghatározó értéke, melyre szintén nagyobb hangsúlyt fektetnének a jövőben.

A tagozati ülésről készült jegyzőkönyvet teljes terjedelmében a Tagi Információk menüpont alatt olvashatják.