Csak MaReSz tagok számára!
Hírek
Ünnepélyes projektzárás a pécsi Hotel Laterumban
2010. május 19.

50 új szobával gazdagodott Pécs négycsillagos szállodai szobakínálata. A Pécs belvárostól távolabb eső részén fekvő Hotel Laterum az új fejlesztés révén a konferenciaturizmusból kíván nagyobb részesedést magáénak tudni. Ennek érdekében a beruházás keretében a négycsillagos szobaegységeken kívül új konferenciateremmel, valamint egy I. osztályú étteremmel is gazdagodott a szálloda, melynek belsőépítészeti tervei a pécsi illetőségű Ybl-díjas építésznő, Pelényi Margit keze munkáját dicsérik.

A négycsillagos szolgáltatásokat a szintén újonnan épült wellness részleg is szélesíti. Ebben az ellenáramoltatott kisebb medence egy nagyobb méretű pezsgőfürdõ mellett finn- és infraszauna, trópusi élményzuhany, gőzkabin, továbbá pihenő- és jógaterem, masszázs, szolárium, kozmetika és fodrászat szolgálja a külső-belső felfrissülést.

Az április végére elkészült beruházás hivatalos átadására május 19-én este ünnepélyes fogadás keretében kerül sor. A Laterum-Line Kereskedelmi és Vendéglátó Kft. fejlesztését 64,2 millió forintos uniós támogatás is segítette. Az új fejlesztéssel közel 200 szobásra nőtt a négycsillagos pécsi szállodai férőhelyek kínálata az EKF évében.

Turizmus Panoráma Bulletin, 2010/96. .  2010. 05.19.