Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2017. február 17.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége idei első Event Hub networking klubestjét 2017. március 1-jén, 17:30-tól az újonnan megnyitott Európa Congress Centerben tartja. (1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.). A téma izgalmas: bemutatkozik az ügyféloldal, megrendelői tervekkel és iparági trendekkel, elvárásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A... Tovább »
2017. február 07.
Szívből gratulálunk Balogh Tamásnak a Club Service Kft.. képviseletében, mint az Év Rendezvényszervezőjének, és Kiss Zsoltnak a RentIT képviseletében, mint az Év... Tovább »
2016. december 14.
A 2016. december 13-i közgyűlésen a tagok szavazatai alapján az Év Rendezvényszervezője a Club Service Kft. képviseletében Balogh Tamás, az Év Rendezvényszolgáltatója címet pedig a RentIt (ügyvezetője Kiss Zsolt) nyerte el.Az Elnökség ezúton is szeretettel gratulál a Díjazottaknak, az ünnepélyes díjkiosztóra február 1-jén, a Turizmus évadnyitó rendezvényén kerül... Tovább »
2016. december 14.
2016. december 13-án, a MaReSz tisztújító közgyűlésén az Elnök mellett az eddigi elnökség 5 tagjának (Benyhe Ildikó, Rókusfalvy Gábor, Vaskó Tünde, Varga- Szabó Andrea, Hegyi Attila) is bizalmat szavazott a tagság, 6. tagként pedig a leköszönő Ferenczy Tamás helyett ifj. Tornyai Péter csatlakozott a kiállításszervező tagozat képviseletében. Az elnökségi... Tovább »
2016. november 30.
Izgalmas téma, a „Gasztroforradalom a rendezvényszervezésben?!” köré szervezte őszi networking klubestjét a MaReSz, melyet nagy érdeklődés mellett, 2016. november 28-án este a Kiosk Budapestben tartottak. Mivel a rendezvénygasztronómia kiemelkedő fontossággal bír egy-egy esemény megtervezésénél, a kerekasztal-beszélgetés résztvevői - Jókuti András moderátor... Tovább »