Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2016. szeptember 22.
Július 20-án a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) közgyűlést tartott, melyen elfogadták a 2015-ös év pénzügyi eredményeit, valamint kitekintést kaptak a résztvevők a 2016-os tervek eddigi állásáról. Dr. Farkas Zoltán ügyvéd úr ismertette az Alapszabályi módosításokra érkezett bírósági reakciókat, melyek elfogadásáról... Tovább »
2016. szeptember 22.
Dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztos úr, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség kérésére a MaReSz elnöksége összeállított egy lobbyanyagot, mely a szorgalmazott jogszabályi módosításokon túl (reprezentációs adó csökkentése, illetve vendéglátás minimum ár kérdése) felhívta a figyelmet az új Kongresszusi Központ mielőbbi megvalósításának szükségességére... Tovább »
2016. szeptember 22.
A MaReSz Elnöksége a Magyar Turisztikai Ügynökség nagyon rövid határidejű felkérésének eleget téve elnökségi ülés keretén belül Ganczer Gábort, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatóját és a MaReSz elnökét jelölte Pro Turismo díjra. A jelölés az elnök távollétében történt, aki először nem akarta elfogadni a jelölést, hogy ne úgy érezzék a tagok, hogy belső... Tovább »
2016. szeptember 22.
A MaReSz elnöksége szorgalmazza egy iparági statisztikai rendszer felépítését, melyre munkabizottságot állít fel, akiknek az év végéig ki kell dolgozniuk a módszertant. A statisztika alapján sokkal megalapozottabb lobbyrendszert lehet majd felépíteni, illetve ez alapján tudják majd erősíteni a publikációkat.  Az ülésen döntés született arról is, hogy a november... Tovább »
2016. szeptember 22.
Október 14-én prezentációs technika témában a Profonte Management és Sales Akadémiával közösen, október 24-én pedig online marketing témában a B2G Digitallal közösen szervez a MaReSz tréninget a tagok részére. A jelentkezési lapokat a tagcégek MaReSz képviselői megkapták, a jelentkezési határidő szeptember... Tovább »