Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2015. március 12.
A Maresz idén először rendezte meg szakmai klubestjét Event Hub néven a Symbol Rendezvényházban. A február 17-én tartott összejövetel szlogenje: Kapcsolódj! Kapcsolódj ki!önmagáért beszél. A szervezők célja az volt, hogy szórakozással egybekötött baráti találkozót hozzanak létre, ahol a szakmai program mellett lehetőség nyílik a rendezvényszakmán belüli... Tovább »
2015. február 05.
2015. február 17-én 18:30 órai kezdettel a MaReSz szeretettel várja minden tagját, valamint a rendezvényszakmában dolgozókat évindító, farsangi estjére. Az esemény résztvevői a rövid szakmai programot követően kötetlen beszélgetések formájában vitathatják meg a rendezvényszervezéssel kapcsolatos aktualitásokat, kihívásokat. Az Event Hub klubestek célja -... Tovább »
2014. december 08.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének elnöksége december 4-én a Budapesti Vásárközpontban tartotta ez évi utolsó elnökségi ülését. Az Elnökség úgy döntött, hogy 2015-ben  három  alkalommal szervez klubnapot, amelyekre szakmai előadót hív meg.  Az előadást követően a... Tovább »
2014. december 08.
December 5-én a NOVOTEL CENTRUM Palace terme adott otthont a MaReSz Kongresszus- és Konferenciaszervező tagozata ülésének.Nagy érdeklődés övezte a reklámadó témában elhangzott előadásokat. A Magyar Reklámszövetség képviseletében Zenisek Andrea főtitkár és dr. Dezső Róbert, a Kálvin Könyvelőiroda Kft. részéről Kovács Katalin adószakértő... Tovább »
2014. december 08.
A Vállalkozók Napján, december 5-én Harmati László, az AZ Eger Park HotelKft. ügyvezető igazgatója, Szövetségünk tagja a miniszterelnök javaslatára a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült Magyarország Köztársasági elnökétől. A MaReSz szívből gratulált az... Tovább »