Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2014. március 14.
A helyszínen is lehet jelentkezni, de hétfőig még itt is regisztrálhat, a rendezvényszakma elsőszámú konferenciájára, melyet Event Touch – Térjünk a lényegre! címmel, 2014. március 18-án, kedden 9.30-17.00 óráig, a felújított Pesti Vigadóban rendeznek meg. A MaReSz (korábban MaReSz napként ismert) hagyományos konferenciájára eddig, már közel kétszázan... Tovább »
2014. március 07.
2014. február 20-án a budapesti városligeti Műjégpálya Díszterme adott otthont a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal alakuló ülésének. A Kerekasztal - amely nem önálló jogi személy - munkájában alapítóként vesz részt a Budapest Airport, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület, a Magyar Fürdőszövetség, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Magyar... Tovább »
2014. február 20.
Jelentkezzen már most az EVENT TOUCH-ra! A leggyorsabbak extra kedvezménnyel vehetnek részt az EVENT TOUCH konferencián március 18-án, a Pesti Vigadóban. A rendezvényszervező szakma kiállítással egybekötött programjára február 28-ig kiemelten kedvezményes áron lehet jelentkezni! Ahogy korábban hírül adtuk, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók... Tovább »
2014. február 19.
2014. március 18-án "Event Touch - Térjünk a lényegre!" elnevezéssel a megújult Pesti Vigadóban rendezi meg hagyományos szakmai konferenciáját a Magyarországi Rendezvényszervezők és -Szolgáltatók Szövetsége. A konferencia résztvevői többek között hasznos tudnivalókat hallhatnak az információtechnológia és a közösségi média újdonságairól, a rendezvények... Tovább »
2014. február 03.
Ma már számos rendezvényszervező képzés működik országszerte, azonban hiányzik egy olyan általánosan elfogadott szakmai garancia, ami biztosítaná azt, hogy az iskolapadban megszerezhető tudás valós piaci igényeket elégítsen ki és figyelembe vegye a szakma aktuális trendjeit.Ezért a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) ‒ mint a... Tovább »