Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2014. január 20.
A MaReSz tagja az európai országok konferenciaszervezőit tömörítő szervezetnek az EFAPCO-nak. A MaReSz-t korábban Mártay Katalin (K & M Congress Kft.,ügyvezető igazgató) képviselte. 2014-től lemondott ezen poziciójáról és átadta helyét Varga Attilának (DiamondCongress Kft., ügyvezető igazgató), aki részt vett a Malagán megrendezett EFAPCO Congress-en. Lsd.... Tovább »
2013. szeptember 24.
Az EFAPCO-t alkotó nemzeti egyesületek képviselői, elfogadták az OPC (a kongresszusszervezők spanyol szervezete) és Malaga város meghívását, hogy ebben az elegáns és nyüzsgő dél-spanyolországi városban tartsák meg a VI. Kongresszusukat és Közgyűlésüket 2014. január 17-18 között.Luisa Ahrens Teixeira, az EFAPCO elnöke szerint: "A kétnaposra tervezett intenzív... Tovább »
2013. szeptember 20.
A reklámszakma legrangosabb nemzetközi fesztiválja, a Cannes Lions idei, győztes alkotásaiból álló kiállítás – a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége jóvoltából - ismét Magyarországra érkezik!Az est kiemelt vendége az idei Cannes-i fesztiválzsűri egyik tagja, Mariano Duhalde (Havas Worldwide Spanyolország vezető kreatívigazgató), aki előadásában... Tovább »
2013. szeptember 15.
A Magyar Turizmus Zrt. Magyar Kongresszusi Iroda által kapott felkérésnek eleget téve a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége is véleményezte a nemzetközi gyakorlattal rendelkező konferenciaszervezők (PCO-k) referencialistájának összeállítása kapcsán meghirdetett pályázatra érkezett anyagokat. A MaReSz a kapott pályamunkákat áttekintve... Tovább »
2013. szeptember 06.
Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin 2013. III. negyedévi száma.A lapban többek között most is izgalmas, hasznos és aktuális cikkeket, híreket, információkat olvashatnak a rendezvényzervezés szerteágazó területeiból merítve.Vegye kézbe (akár online is), és forgassa haszonnal! A Rendezvény szakmai magazin 2013. II. negyedévi... Tovább »