Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2014. szeptember 08.
A rendezvényszakma találkozikpályázat leendő Event Menedzserek számára (továbbiakban: EM pályázat)Egyre nagyobb szükség van arra, hogy szakképzett szervezői legyenek mind a kisebb, mind pedig a nagyobb közönséget vonzó eseményeknek. A mai rendezvényszervezőtől a piac, illetve a megbízó már nem csupán programszervezést vár el. A szervezőnek kreatív ötleteket kell... Tovább »
2014. szeptember 01.
2014. július 8-án a Gundel  étterem adott otthont a MaReSz tisztújító Közgyűlésének.A Közgyűlés levezető elnöke Ganczer Gábor köszöntötte a résztevőket.Hagyományok szerint a hivatalos program a MaReSz Elnökség beszámolójával vette kezdetét. Ganczer Gábor fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a MaReSz taglétszáma a megalakulás óta a legmagasabb. Bár a... Tovább »
2014. június 25.
A BKF és a MaReSz szervezésében márciusban indult el az event menedzsment képzés, amelynek egyik alapozó tantárgyát, a Szervezés és menedzsment című kurzust Tordai Bálint, a Bo Event ügyvezető igazgatója és Csíky András, a Bo Event rendezvényigazgatója tartják. A szakemberekkel a képzésről és a rendezvényszervező szakmáról beszélgettünk. Mikor felkértek... Tovább »
2014. június 03.
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola és a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége márciusban indította el közös, prémium rendezvényszervező képzését. Az event menedzsment képzésen neves gyakorló szakemberek adják át az elméleti ismereteket, amelyeket külső helyszíneken gyakorlati tapasztalatokkal egészítenek ki. „Ma már számos... Tovább »
2014. április 22.
A visszajelzések alapján az Event Touch konferencia lett a MaReSz eddigi legsikeresebb szakmai rendezvénye. A március közepén a Vigadóban, közel 300 fő részvételével megtartott rendezvényszakmai találkozó több szempontból is elnyerte a résztvevők tetszését. A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által szervezett "EventTouch - Térjünk a... Tovább »