Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2017. december 17.
A Maresz Rendezvényhelyszín Tagozata kezdeményezésére munkacsoport alakult azzal a céllal, hogy egy ajánlatkérési útmutatóval segítsék végső céges megrendelők munkáját. Sokszor küzdenek meg ugyanis azzal a problémával, hogy a hiányosan megadott adatok alapján csak többkörös - erőt, időt nem kímélő - egyeztetések után kapnak olyan információkat, melyre konkrét... Tovább »
2017. december 15.
A Szövetségünk által alapított díjak felülvizsgálatának időpontja elérkezett, ugyanis a megváltozott piaci trendek új szemléletet követelnek meg tőlünk is. A Díjak átalakítása folyamatban van, melyen a tagozatvezetőkkel szorosan együtt... Tovább »
2017. december 12.
Az idei év végén ünnepeljük a Szövetség 25 éves fennállását, az "Alapító Atyák" ekkor tették le a szakmai érdekképviselet alapjait. Ahogy a Szövetség tagsága, úgy a szakmánk is rengeteget változott, fejlődött - így méltón, sok piaci szereplő részvételével szeretnénk megünnepelni ezt az eseményt. Örömteli hír, hogy az év vége minden kedves Tagtársunknak... Tovább »
2017. december 12.
A Maresz szervezésében megvalósuló versenyre 2017. október 6-án lezárult a jelentkezés, melyre 5 cég kvalifikálta magát: Albatros-Expo Catering Kft. (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István) Budapest Party Service Kft. (Bernáth József, Józsa István, Kiss O'Shea Dániel) Fody Event and Party Service Kft. (Kiss Krisztián, Fenyő László) Gundel Kft. (Kovács... Tovább »
2017. november 30.
Az anyag alapos átolvasása után az Elnökség arra a megállapodásra jutott, hogy bár a stratégia szabadidős turizmus érintő javaslataival egyetértünk, nagyon kevés hangsúlyt kapott a MICE terület. Idézünk véleményünkből:" A MICE terület elemzésére valamint fejlesztési irányainak konkrét meghatározására, valamint az erre biztosított központi források... Tovább »