Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2016. szeptember 22.
A MaReSz ezúton hívja fel a tagozati tagok és pártoló tagok figyelmét, hogy szeptember 26-án délután 3 órakor tagozati ülés keretén belül az ágazatot érintő súlyos szakmai kérdésekről, valamint az Év Rendezvényszervezője és az Év Rendezvényszolgáltatója Díj felterjesztéséről is döntenek a résztvevők.Szeptember- október hónap folyamán a MaReSz összes... Tovább »
2016. július 05.
A MaReSz Elnöksége ezúton tájékoztatja Tagjait, hogy 2016. július 20-án 10:00-kor közgyűlést tart a Hungexpo 25-ös pavilonjában. Napirendi pontok: a 2015-ös gazdálkodási év elfogadása, valamint a bíróság által kért változtatások az Alapszabályban. Minden tag megjelenésére számít az... Tovább »
2016. június 15.
Több, mint 250 résztvevővel zajlott 2016. június 7-én a Groupama Arénában az Event Touch szakmai konferencia és kiállítás a MaReSz (Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége) szervezésében. A helyszín kiváló választásnak bizonyult, hiszen a rendezvény alatt több arcát tudta megmutatni: a megnyitó a pályán Danny Blue mentalista... Tovább »
2016. április 13.
Két év után újra nagyszabású rendezvényszakmai konferenciát szervezünk Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben címmel 2016. június 7-én a Groupama Arenában!Ízelítő a témákból: információtechnológiai újdonságok, értékesítési és marketing praktikák,  multinacionális cégek rendezvényszokásai, mitől tud versenyképessé válni egy helyszín,... Tovább »
2016. március 21.
A Magyarországi rendezvényszervezők és-szolgáltatók Szövetsége 2016. március 8-án elnökségi ülést tartott. Az ülés egyik kiemelt témája a június 7-re tervezett "Event Touch - a rendezvényszakma találkozik " elnevezésű, két évente megrendezésre kerülő  konferencia volt.  A tagozatvezetőktől előzetesen beküldött témajavaslatok alapján elindult az... Tovább »