Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2016. január 27.
Január 13-án tartotta elnökségi ülését a MaReSz, melyen többek között meghatározásra kerültek az idei események időpontjai. Az első EventHub szakmai networking rendezvényre február 25-én este a Budapest Music Centerben kerül sor. A téma az új épülő budapesti Kongresszusi Központ, melyről Finta József tart előadást és mutatja be  a látványterveket. Március,... Tovább »
2015. december 11.
2015. december 10-én megtartotta éves közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége. Az Elnökség beszámolt az elmúlt év eredményeiről, kiemelten az Új Kongresszusi Központtal kapcsolatos egyeztetésekről. A MaReSz vezetésével, a Mabeusz, MUISZ, MSZÉSZ közreműködésével szakértői fórum alakult, mely azon fáradozik, hogy már a... Tovább »
2015. november 30.
Mobilapplikációkról okosodhattak a résztvevők a Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége által szervezett Eventhub eseményen 2015. november 24-én a Mirror Budapestben. Több, mint 70 fő regisztrált a régebben Klubesteknek nevezett rendezvényre, mely a szakmai előadáson túl networking lehetőséget is biztosított a rendezvényszakma résztvevőinek.... Tovább »
2015. november 27.
A MaReSz idei közgyűlését december 10-én a Hungexpo 25-ös pavilonjában tartja. A Közgyűlés 10 órakor kezdődik, és várhatóan 16:00-kor ér véget. A Közgyűlésen bemutatkozik az új Főtitkár, megtartja éves beszámolóját az Elnökség, valamint megválasztásra kerül egy új Elnökségi Tag, valamint a Felügyelő Bizottság tagjai. Emellett az új Ptk.... Tovább »
2015. november 11.
Kreatív mobilapplikációs megoldások a rendezvényszervezésben címmel, 2015. november 24-én 18:30-tól a Mirror Budapestben (1036 Budapest, Bécsi út 38.) tartja őszi EventHub klubnapját a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége. A szakmai előadást kerekasztal beszélgetés követi, majd a networkingé lesz a főszerep. A jó hangulatról a MaReSz és a... Tovább »