Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2013. augusztus 26.
Az Európai Bizottság július 9-én közzétette a szervezett utazási formákról szóló 90/314/EGK („package irányelv”) új tervezetét, melynek véleményezésére a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztálya a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségét is felkérte.A tervezet legfontosabb újdonsága az utazási csomagok... Tovább »
2013. július 16.
2013. 07. 11-én a RamPart Étteremben találkoztak a Rendezvényhelyszín Tagozat tagjai. Gőcze Balázs tagozatvezető számos érdekes témát, ötletet vetett fel az ülésen: a témák között szerepelt a Helyszínek napja elnevezésű program megszervezése, a gyakornokok foglalkoztatásának kérdése, "Az Év Rendezvényhelyszíne" díj megalapításának ötlete, egy egységesebb... Tovább »
2013. július 15.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége felkérést kapott a Magyar Turizmus Zrt.-től, hogy tapasztalataival segítsen valósághű képet alkotni a hazai turizmus alakulásáról. A Magyar Turizmus Zrt. a 2014. évi marketingterv részeként elemzést és előrejelzést készít a magyarországi turizmus helyzetéről, melynek keretében a szakma meghatározó... Tovább »
2013. június 17.
Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin 2013. II. negyedévi száma. A lapban többek között megemlékező sorokat olvashatnak Ihrig Péterről, a COMPEXPO Kft. ügyvezető igazgatójáról, a MaReSz alapító, majd tiszteletbeli elnökéről. Emellett tájékozódhatnak a MaReSz Nap sikeréről, a Szövetség június 4-én tartott... Tovább »
2013. június 17.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 2013. március 19-én megrendezett MaReSz Nap nagy sikerrel zárult, a több mint 150 résztvevővel zajlott szakmai programon érdekes, változatos előadásokat hallhattak a rendezvényszervező szakma iránt érdeklődők.  A konferenciát követően, a Szervezőbizottság online kérdőíven mérte fel a résztvevők véleményét a... Tovább »