Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. december 03.
2012. november 28-án tartották őszi találkozójukat a Rendezvényügynökség Tagozat tagjai a Larus Étteremben. A témák között szerepelt például a beszerzési folyamatok átláthatósága, melyhez kapcsolódóan a találkozón meghívott vendégként részt vett Gábor Zsolt, a Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja, és felmerült egy közös együttműködés... Tovább »
2012. november 30.
A Magyar Turizmus Zrt. nagyszabású szakmai nyílt napot tartott november 28-án, Budapesten, a VAM Design Centerben azzal a céllal, hogy jövő évi marketingtevékenységét közvetlenül mutassa be szakmai partnerei lehető legszélesebb körének, majd személyes egyeztetéseket folytasson az együttműködési lehetőségekről. A közel 700 fős rendezvényen Denéné Tóth Marianna... Tovább »
2012. november 29.
Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin 2012.IV. negyedévi száma. A Rendezvény szakmai magazin 2012. IV. negyedévi száma már elektronikus formában is... Tovább »
2012. november 26.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége 2012. november 20-án tartotta őszi közgyűlését a SYMA Rendezvényközpont Melbourne termében.A napirendi pontok között az elnök beszámolója mellett a 2013. évi gazdálkodási terv bemutatása, a hetedik elnökségi tag megválasztása is szerepelt, illetve az "Év rendezvényszervezője", az "Év... Tovább »
2012. november 17.
Szövetségünk november 15-én elnökségi ülést tartott a VakVarjú Étteremben. A napirendi pontok között szerepelt az Oktatási Munkacsoport felkért vezetőjének bemutatkozása, a MaReSz II. félévi közgyűlés gazdálkodási tervének előterjesztése, illetve az "Év rendezvényszervezője", az "Év rendezvényszolgáltatója" és a "MaReSz-Díj" díjazottjainak felterjesztése... Tovább »