Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. október 15.
Szövetségünk október 9-én elnökségi ülést tartott a Danubius Hotel Gellértben. A napirendi pontok között szerepelt a folyó ügyek mellett a Szervezeti és Működési szabályzat módosításának előkészítése, és a második félévi közgyűlés előkészítése is, mely várhatóan november második felében kerül majd megrendezésre. Ezen kívül szó esett a... Tovább »
2012. október 15.
A MaReSz szakmai együttműködő partnere a Budapesti Kommunikációs Főiskola által indított új, Kreatív Event Menedzsment képzésnek, és az oktatók sorában köszönthetjük szövetségünk elnökségi tagját, egyben a Rendezvényügynökség tagozat vezetőjét, Bakró-Nagy Hédit. A képzés kapcsán interjút készített vele a Fidelio újságírója, melyet az alábbiakban... Tovább »
2012. október 10.
Az EFFIE-díj a marketingkommunikációs iparág egyik legkiemelkedőbb megmérettetése világszerte. Az egyetlen olyan szakmai elismerés, amely a kommunikáció valódi célját, az eredményességet, az üzleti sikert díjazza. Az EFFIE alappillérei az objektivitás, a függetlenség és a transzparencia.A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs... Tovább »
2012. október 03.
Minden egy helyen, ami érdekes lehet utazó üzletembereknek, céges utaztatóknak, üzleti találkozók, tréningek és továbbképzések szervezőinek! Természetesen Szövetségünk is jelen lesz az év egyik legjelentősebb eseményén, melyre minden kedves tagunkat is szeretettel meghívjuk! Amennyiben konkrét időpontban látogatna el standunkra, a www.businesstravelshow.hu oldalon a... Tovább »
2012. szeptember 28.
Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin 2012.III. negyedévi száma. A lapban megemlékezünk az idén 10 éves Fesztivál Szövetségről és bemutatunk néhányat a Magyarországon nagy sikerrel megrendezésre kerülő, mára világhírűvé vált fesztiválból. Ezen kívül megtudhatják, melyek voltak a XXX. Nyári Olimpiai Játékok ideje alatt... Tovább »