Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2013. március 20.
Immár harmadik alkalommal rendezte meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége március 19-én a rendezvényszakma elsőszámú konferenciáját, a MaReSz Napot. Az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben szervezett előadássorozatra változatos programokkal, mégis azonos gondolatkörre épülő előadásokkal készültek a szervezők. Az... Tovább »
2013. február 24.
Ahogyan arról korábban is hírt adtunk, a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége idén is megszervezi a MaReSz Napot. A szakmai előadássorozatot előadássorozatot 2013. március 19-én, kedden 9:30-17.00-ig  a Larus Rendezvényközpontban (Budapest, XII. Csörsz u. 18/b) tartjuk,„Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben, melyre sok... Tovább »
2013. február 11.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének Közgyűlése 2013. június 4-én délelőtt 10 órakor kerül megrendezésre.További információval hamarosan... Tovább »
2013. február 05.
Több mint ezer szakmabeli részvételével zajlott le február 1-jén a XXI. Turisztikai Évadnyitó Gála a Budapest Kongresszusi Központban. Az est rendhagyó módon a szakma video üzenetével indult. A meghívott szakmabeliek és az ágazat kormányzati irányításának képviselői megtekintették a Turizmus Kft. által, több, mértékadó szakmai szervezet  - köztük a... Tovább »
2013. január 15.
Az EFAPCO 2013. január 19-20. között tartja Prágában soron következő közgyűlését. Vegyen részt rajta Ön is!   A részvételi díj ingyenes, csupán a kiutazásról és szállásról kell gondoskodni. A részletes programról itt olvashatnak.   További információk és a regisztrációs lap pedig ezen a linken... Tovább »