Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2013. január 14.
Kedves Tagtársaink!A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szervezésében lehetőség nyílik ellátogatni Lyonba a Bocuse d'Or döntőre!Hosszas tárgyalásokat követően sikerült jelentős kedvezményeket elérni a szállás illetve a belépőjegy áránál, így az MVI igen kedvező részvételi díjai a következőképpen alakulnak:118.000,-FT/FŐMVI Tagok esetében pedig:... Tovább »
2013. január 02.
Minden kedves Tagunknak kívánunk sikerekben, örömben, egészségben gazdag, boldog új... Tovább »
2012. december 14.
Az elnökség a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításán túl az elmúlt hetekben is aktívan dolgozott a szövetség hatékonyabb, eredményesebb működésén, a tagoknak hasznos szolgáltatások bevezetésén. Így többek között az ülésen meghívott vendégként részt vett egyik tagtársunk, Németh Tamás (Event Express Kft.), aki nem csak vállalatirányítási... Tovább »
2012. december 11.
A Kongresszus- és Konferenciaszervező Tagozat is megtartotta 2012.12.10-én őszi tagozati ülését. A találkozón egyik tagtársunk személyes élményei alapján szóba kerültek az adóellenőrzések folyamán felmerülő lehetséges buktatók, problémák, a GYEMSZI tevékenységének és a jogszabályok végrehajtásának tapasztalatai, és a reprezentációs adóval kapcsolatos... Tovább »
2012. december 06.
A közelgő korrupcióellenes világnapra készülve november 30-án megnyitotta kapuit a Telenor „Átláccó” Labirintus a budapesti Aréna Plázában. A mobilszolgáltató a Transparency International Magyarországgal együttműködve látványos, interaktív módon kívánja felhívni a figyelmet a korrupció-ellenes harc fontosságára. A megnyitón Ördög Nóra vezette végig az... Tovább »