Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2013. június 07.
A MaReSz 2013. június 4-én tartotta közgyűlését a Budapest Music Centerben. A közgyűlés kezdetekor a tagok egy perces néma főhajtással emlékeztek meg a május 22-én, életének 71. évében elhunyt Ihrig Péterről, a MaReSz alapító elnökéről. Ganczer Gábor, a MaReSz elnöke az Elnökség tagjainak bevonásával tartotta meg beszámolóját, az egyes témákról az azokért... Tovább »
2013. május 27.
"Olyan csönd van így nélküled,hogy szinte hallani,amit még utoljára akartál mondani." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy   Ihrig Péter a MaReSz alapító elnöke, a COMPEXPO Kft. ügyvezető igazgatója,életének 71. évében, 2013. május 22-én türelemmel viselt, hosszú betegség után elhunyt.   2013. június... Tovább »
2013. május 27.
The European Observatory – EUROBS – has been devised to develop EFAPCO’s research, knowledge and expertise in three key professional areas, the EUROBS PILLARS:EFAPCO EUROPEAN OBSERVATORY 1. Economy 2. National Organisations 3. Education The EUROBS structure offers a full range of opportunities for EFAPCO to:•     Become a driving force in the development of the... Tovább »
2013. május 17.
Nagy örömmel és megtiszteltetéssel fogadtuk a Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztály megkeresését, mely a turisztikai és vendéglátó tevékenységekhez kapcsolódó képesítések felülvizsgálatáról szólt. A megküldött útmutatót és a képesítési összefoglaló listát áttekintve Szövetségünk a megküldött állásfoglalásban hangsúlyozta, hogy ugyan a... Tovább »
2013. május 15.
Kedves Tagtársak! A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének közgyűlését 2013. június 4-én délelőtt 10 órakor tartjuk, melynek helyszíne: Budapest Music Center (1093 Budapest  Mátyás utca 8.) A meghívót és a napirendi pontokat hamarosan továbbítjuk... Tovább »