Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. november 13.
A MaReSz elnökségi tagja, Rókusfalvy Gábor képviselte szövetségünket a Gazdasági Rádióban, ahol a gazdasági helyzet nyomán átalakuló rendezvényszervezésről folyt a beszélgetés. Szó esett arról, hogyan jutnak megbízáshoz az ügynökségek, milyen egy tender kiírás,  hogyan módosultak a megrendelői igények, milyen kreatív megoldásokkal élnek az ügynökségek.... Tovább »
2012. november 09.
Az EuBEA – European Best Event Awards az első nemzetközi kezdeményezés, amely az európai rendezvények díjazását tűzte ki célul. A díjat azért alapították, hogy elismertté és érvényessé tegye az eseményeket, rendezvényeket a kommunikációs eszközök választékában, és azok kreativitásukkal, egyediségükkel teljes részt vállalhassanak a cégek... Tovább »
2012. november 06.
Kedves Tagtársaink! Értesítjük Önöket, hogy a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége   2012.   november  20-án  10 órai kezdetteltartja  Közgyűlését, amelyre tisztelettel meghívjuk. Helyszín:  SYMA Rendezvényközpont,... Tovább »
2012. október 20.
A főváros új, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. cégének vezetője, Vitézy Zsófia egyeztetésre hívta össze a fővárosi turizmusban érdekelt szakmai szervezetek vezetőit, köztük a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségét.A megbeszélésen Vitézy Zsófia bemutatta a korábban három önálló szervezetként működő... Tovább »
2012. október 16.
Tagozati ülést tartott a Rendezvénygasztronómia tagozat októberben a Mákvirág Étteremben. A találkozón résztvevők röviden megosztották tapasztalataikat az idei év alakulását illetően, igyekezvén feltérképezni a szektorban dolgozókat érintő aktuális problémákat - mint például a rövid határidejű megrendelések, az olcsóbb, de nem minőségi szolgáltatást nyújtó... Tovább »