Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. szeptember 20.
A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére Magyarországon is ünnepelt Turizmus Világnapja alkalmából T-DAY!Ezúton is szeretnénk meghívni szeptember 27-én, 22 órára a Symbol Budapestbe a Turizmus Világnap hivatalos magyarországi zárórendezvényére. Az este házigazdája és az esemény megnyitója Horváth Gergely, az MT ZRt. vezérigazgatója... Tovább »
2012. szeptember 10.
Idén is több millió forint összértékben díjazzák a Paint Up! virtuális épületfestő pályázat győzteseit. Az animáció készítőknek kiírt, különleges megmérettetésen az első helyezett egy 1 milliós MacBook Pro Retina laptoppal, a második egy több mint fél millió forintot érő projektorral, a 3. pedig egy közel 400 ezer forintos videókeverővel gazdagodhat. Az... Tovább »
2012. augusztus 31.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy kedves Tagtársunk, a Hotel Audio Visual Services Kft. ügyvezető igazgatója, Kutasy Péter hosszú betegsége után szerettei körében elhunyt. Emlékét kegyelettel... Tovább »
2012. július 12.
A tisztújító közgyűlésen megválasztott új elnökség július 10-én megtartotta első elnökségi ülését, ahol a folyó ügyek ismertetése mellett napirendi pontként szerepelt a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása is. A találkozóról készült jegyzőkönyv elérhető a Tagi információk... Tovább »
2012. július 12.
Kedves Tagság! Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin II. negyedévi száma, melyben olvashatnak többek között a MaReSz 20. születésnapjáról, és a Magyar Fesztivál Szövetség fennállásának 10. évfordulójáról, a Savaria Történelmi Karneválról, és egy új szakirányú továbbképzésről, a kreatív event menedzsment... Tovább »