Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. május 01.
Kedves Kollégák!   Képzeljétek! A MaReSz idén ünnepli fennállásának 20. születésnapját! Ezt nem hagyhatjuk szó nélkül! Találkozzunk 2012. június 12-én! Írd a naptárba!(kezdés várhatóan a délutáni órákban)  Emlékezzünk együtt az elmúlt 20 évre, és tervezzük közösen a következő esztendőket is!  Ja, és hogy mi történik majd? Ez... Tovább »
2012. április 26.
Kedves Tagság! Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a rendezvény szakmai magazin első számát. A kiadvány a korábbi MaReSz Hírlevél folytatásaként, a szakmai szövetségek együttműködésével jelenik meg negyedévente, s továbbra is a rendezvényszervező szakma körében kerül terjesztésre, díjmentesen.Amennyiben közérdeklődésre számot tartó információja... Tovább »
2012. április 25.
A Nemzetgazdasági Minisztérium által kezdeményezett vendéglátóipari stratégia kidolgozásában a vendéglátás problémáit feltáró munkacsoport tagjaként Semsei Rudolf, a MaReSz alelnöke is aktívan közreműködött. A stratégiában kifejezetten a vendéglátás egészére vonatkozó, a vendéglátás helyzetét javító intézkedések kerülnek kidolgozásra. Ehhez... Tovább »
2012. április 23.
A MaReSz április elnökségi ülésének napirendi pontjai között szerepelt a Tisztújító Közgyűlés előkészítése, a 20. születésnapi rendezvény szervezése, és a Budapest Turizmus Stratégia egyeztető megbeszélésének időpont meghatározása is. A találkozón jelen volt Mátray Katalin EFAPCO képviselő is, aki az előzetesen készített beszámoló alapján elmondta az... Tovább »
2012. április 06.
A Rendezvénytechnika Munkacsoport tagjai 2012.04.03-án ültek össze, hogy megválasszák a csoport új vezetőjét. A Szövetség a For Event Kft. ügyvezető igazgatóját, Glatz Gábort jelölte a posztra, amelyet a tagság egyhangúlag elfogadott. Glatz Gábor egy rövid bemutatkozás után ismertette elképzeléseit, terveit a jövőre vonatkozóan, melyek között szerepelt például... Tovább »