Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2012. június 13.
2012. június 12-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban került megrendezésre a MaReSz Tisztújító Közgyűlése, hogy a két éves mandátum lejártával a tagok ismételten megválasszák az Elnökség tagjait.A Közgyűlés elején Ganczer Gábor elnök beszámolt az elmúlt két év munkájáról. Kiemelte, hogy a MaReSz meghatározó szakmai szervezetnek számít, számos témában... Tovább »
2012. június 12.
20 évvel ezelőtt ilyenkor, 1992. júniusában Ihrig Péter, a Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója 14 rendezvényszervező cég vezetőjét hívta össze az Andrássy úti Ballantines Klub-ba, hogy az előzetes egyeztetéseket követően életre hívják a hazai rendezvényszervezők szakmai szövetségét, a MaReSz-t.Az elmúlt évek alatt számos elnökség dolgozott azon, hogy hazánkban... Tovább »
2012. június 11.
A BTDM Nonprofit Kft. a közelmúltban hozta nyilvánosságra szakmai vitaanyagát a készülő Budapest Turizmus Stratégiáról, melyet a MaReSz számára is elküldött véleményezésre. Az anyag mind szélesebb körű megismertetése, egyeztetése céljából személyes kerekasztal beszélgetésre invitáltak, hogy egy rövid prezentáció keretében megvitatásra kerülhessenek az... Tovább »
2012. június 07.
Tisztázni kell a turizmus törvényben szereplő definíciókat, ezek hiányában ugyanis nehézkes lesz bármilyen szabályozás mellett szakmai érveket felsorakoztatni – derült ki többek közt a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz), valamint a Magyar Utazásszervezők és –közvetítők Szövetsége és a Magyar Beutaztatók Szövetsége... Tovább »
2012. június 05.
Sztárvendéggel ünnepel a MaReSz Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, mely alkalomból különleges születésnapi ünnepséget szervez június 12-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban.A 15 órától kezdődő Tisztújító Közgyűlés izgalmait követően... Tovább »