Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2011. szeptember 13.
Az üdülési csekk szeptemberben megszűnő adókedvezménye s emiatt várható gyors kivezetése kapcsán, illetve a SZÉP-kártya elfogadóhálózatának lassú kiépülése és még inkább a munkáltatók körében történő vontatott elterjedése miatti aggodalmainak adott hangot a szállodások és éttermesek szövetsége. Budapesten a július-augusztusi mutatók (a kiemelt események... Tovább »
2011. szeptember 13.
A Magyar Turizmus Zrt. rendkívül fontosnak tartja és örömmel üdvözli az évtized eddigi legnagyobb hazai konferenciáját, amelyet az EFNS, a Neurológiai Társaságok Európai Szövetsége tartott 2011. szeptember 10-13. között Budapesten, 6000 orvos részvételével. A rendezvényhez nyolc szekciótermet, 2000 fős plenáris üléstermet rendeztek be, s emellett még közel 60... Tovább »
2011. szeptember 12.
Uniós támogatásból újul meg, válik a családok szállodájává a Thermál Hotel Pelikán (volt A szálloda közel 140 millió forint uniós támogatást nyert a „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése Nyugat-Dunántúlon” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Nyugat- dunántúli Operatív Program keretében. A 300 millió forintos összköltségvetést... Tovább »
2011. szeptember 07.
Budapest Főváros turisztikai marketingszervezete, a Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. mostantól BTDM Nonprofit Kft. néven működik tovább. A cég új neve előrevetíti annak az elképzelésnek a megvalósulását, miszerint a budapesti TDM (turisztikai desztinációs menedzsment) szervezetet a főváros már egyik meglévő, hasonló funkciókat ellátó cégével... Tovább »
2011. szeptember 07.
Magyarország a 48. helyre jött fel a tavalyi 52. helyről a World Economic Forum (WEF) 2011. évi globális versenyképességi rangsorában - jelentette be Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. a WEF magyarországi partnerének vezérigazgatója a szerdai budapesti tájékoztatón. A világrangsort Svájc vezeti Szingapúr, Svédország és Finnország előtt, az Egyesült Államok az ötödik. A... Tovább »