Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. június 28.
2010. június 23-án ünnepélyes keretek között átadásra került a Hotel Eger*** & Park**** új konferenciaterme és kiállítási csarnokaA fejlesztésről2009. november 9-én az Eger-Park Hotel Kft. pályázatot nyújtott be a Hotel Eger*** & Park**** konferencia és kiállító terület kapacitásának bővítésére.A fejlesztés keretében a 2004-ben épült, 700 fő... Tovább »
2010. június 20.
Lenyűgöző látvány, több ezer elégedett néző és boldog nyertesek, ez jellemezte az idén debütáló Paint Up! döntőjét, melyet a Magyar Nemzeti Galériánál rendeztek meg a Múzeumok Éjszakáján. Az architekturális vetítés történetében a világon elsőként meghirdetett Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő verseny, amit animáció készítőknek írt ki a... Tovább »
2010. június 18.
Sokszínűség a globalizációban - A protokoll mint kultúrák párbeszéde2010. november 18-20. A kongresszus helyszíne Budapest Marriott HotelA kongresszus fővédnöke Őexc. Habsburg György úr a Magyar Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.Hosszú és sikeres munka eredményeként idén Magyarország nyerte el a XI. Protokoll Világkongresszus szervezésének jogát.... Tovább »
2010. június 17.
Hogyan látja a MaReSz elmúlt 2 évét?Az elmúlt két évben alapozó munka folyt. Jelentős előrelépések történtek a működés törvényessége és szervezettsége tekintetében. Megteremtettük a további munka jogi fundamentumait. Kidolgoztuk az Alapszabályt valamint a Szervezeti és Működési Szabályzatot, megfelelve a törvényességi szempontoknak. Tisztáztuk a pénzügyi... Tovább »
2010. június 17.
Hogyan látja a MaReSz elmúlt 2 évét? Az elmúlt két évben alapozó munka folyt. Jelentős előrelépések történtek a működés törvényessége és szervezettsége tekintetében. Megteremtettük a további munka jogi fundamentumait. Kidolgoztuk az Alapszabályt valamint a Szervezeti és Működési Szabályzatot, megfelelve a törvényességi szempontoknak. Tisztáztuk a... Tovább »