Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. május 29.
A fesztivállátogatás Magyarországon is növekvő népszerűségnek örvend, a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Fesztiválok Évében ugyanakkor a fesztiválok ismertségének és az utazáshoz kapcsolódó fesztivállátogatások számának további növekedése várható.Az elmúlt években jelentősen emelkedett a fesztivállátogatók aránya, és egyúttal javult a hazai... Tovább »
2010. május 27.
A Globall Football Park és Sporthotel újabb lépéssel kívánja erősíteni pozícióját a rendezvénypiacon. A szállodában található sportcsarnok, egy különleges mobil borításnak köszönhetően a továbbiakban rendezvényteremként, illetve kiállítási helyszínként is funkcionál majd. Kialakításának köszönhetően azon kevés helyszín közé tartozik ahová akár egy autó... Tovább »
2010. május 27.
A BTH az Operaházban illetve ezt követően az Andrássy úton tett látogatása után a Facebook Visit Budapest rajongó oldalára feltöltött képei óriási érdeklődést keltettek a rajongók körében. Az Operaházas képekre 44 tetszésnyilvánítás és 13 komment, míg az Andrássy útról készült fotókra 58 tetszésnyilvánítás és 13 komment érkezett a világ minden... Tovább »
2010. május 27.
A Magyar Turizmus Zrt (MT Zrt.) Regionális Marketing Igazgatóságai (RMI) bekapcsolódnak a régiós turisztikai desztináció-menedzsmentek (TDM) munkájába – mondta el Bozzay Andrásné az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) Turisztikai Szakállamtitkárság főosztályvezetője a szerdán Egerben rendezett TDM konferencián.Az MT Zrt. döntésének eredményeképpen kiküszöbölhetővé... Tovább »
2010. május 27.
Az év első két hónapjának biztató kezdete ellenére átlagos volt a turizmus teljesítménye az év első negyede – tájékoztatott Bozzay Andrásné az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) Turisztikai Szakállamtitkárság főosztályvezetője a szerdán Egerben rendezett TDM konferencián.Jóllehet, nőtt a vendégéjszakák száma a szállásdíjak viszont csökkentek. A magyarországi... Tovább »