Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. május 19.
A Magyar Szállodaszövetség XXXIII-ik, Szegeden sorra került közgyűlésén a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. vezérigazgatója, Ganczer Gábor és a Magyar Szállodaszövetség elnöke, Erdei János három évre szóló megállapodást írtak alá, amelynek alapján a HUNGEXPO a Magyar Szállodaszövetség exkluzív társult tagja lett.A megállapodás a HUNGEXPO és a Magyar... Tovább »
2010. május 18.
Az étterem már több, mint 100 éves múlttal rendelkezik. Megannyi elegáns, kellemes este és emlékezetes rendezvény helyszínéül szolgált. Vendégeik között tisztelhették Chirac francia köztársasági elnököt, Helmuth Kohl német kancellárt. Törzsvendégük volt Puskás Öcsi is.A vendéglő Óbuda Fő terén található. Közel a városközponthoz, mégis egy csendes, kellemes... Tovább »
2010. március 11.
E héten tartotta soros ülését a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozata. A rendezvény házigazdája ezúttal a Boscolo Konferenciaközpont volt.A már megszokottan nagy számban megjelent szövetségi tagok  Semsei Rudolf tagozatvezető vezetésével tartalmas, helyenként heves vitákat is gerjesztő napirenden küzdötték át magukat.Az idényindító beszélgetés egyik... Tovább »
2010. március 06.
1992. június 3-án a mai Andrássy úton lévő egykori Ballantines Club-ba Ihrig Péter 14 rendezvényszervező cég képviselőjét hívta össze azzal a szándékkal, hogy a rendezvényszervezéssel foglalkozó cégek hívják életre saját szövetségüket a szakma hazai és nemzetközi elismertetésére. A 15 cég egyhangú döntéssel alapította meg a Magyarországi Rendezvényszervezők... Tovább »
2010. január 22.
A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége 2010. január 21-én a New York Palace Boscolo Hotelben rendezte meg önálló rendezvényét, a MaReSz Nap-ot.Dr. Szalma Béla (a MaResz elnöke) köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a rendezvény célja, egyrészről, hogy a MaReSz tagszervezetei, úgy is, mint stratégiai partnerek, de egyben egymásnak konkurenciát jelentő felek,... Tovább »