Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. június 02.
A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének jelenlegi Elnöksége 2010. június 2-án a MOTESZ irodájában tartotta utolsó elnökségi ülését. Az ülésen az Elnökség tagjai mellett részt vett a Felügyelő Bizottság elnöke, a Főtitkár, a Tagozatvezetők, valamint az Elnök munkáját segítő kollégái.Az elnökségi ülés kiemelt napirendi pontja a 2010. június 29-i... Tovább »
2010. május 31.
Idén harmadik alkalommal jelent meg az Alexandra Könyvkiadó Éttermi Kalauza. Az először 2008-ban megjelent kiadvány szerkesztőinek alapvető célja már teljesült: elindult egy tisztes verseny, van nemzetközi összehasonlítási alap.Az első független magyar étteremértékelő országszerte teszteli az éttermeket, kizárólag a konyhai teljesítményre koncentrálva. Tudatosen... Tovább »
2010. május 31.
Válság ellen könnyed, költségcsökkentő új catering, a DELIGHT! A rendezvényszervezés megkönnyítésére új szolgáltatással állt elő a Comp-Let Party Service, a variálható menüsorokat a takarékosság és igényesség jegyében elsősorban az office & home piacra szánta. A változatos menüsor az aktuális trendnek megfelelően került összeállításra, a DELIGHT... Tovább »
2010. május 29.
„Kiemelt szerepet kap a turizmus Magyarország gazdasági stratégiájában” – kezdte beszámolóját Dr. Matolcsy György, turizmusért is felelős nemzetgazdasági miniszterjelölt az Országgyűlés Sport- és turisztikai illetve Oktatási, tudományos és kutatási bizottsága előtti csütörtöki meghallgatásán.Mivel a turizmus a bruttó hazai össztermék 6-7%-át állítja elő,... Tovább »
2010. május 29.
Befejeződött a frankfurti IMEX, a MICE szektor egyik legrangosabb éves seregszemléje. Idén is sikerült szinte minden tekintetben felülmúlni az előző év eredményeit.Ray Bloom, az IMEX Group elnöke a vásár zárásakor arról számolhatott be, hogy mind a szakmai vásárlók (hosted buyer), mind a kiállítók tekintetében sikerült felülmúlni 2009-et.„Az elmúlt pár év több... Tovább »