Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. június 12.
Az 1904-ben, eredetileg Pénzügyminisztériumnak készült, neogót stílusú épület fennállása óta mozgalmas események színhelye. Az 1980-as évekig, a mai díszteremben működött a Várklub, itt játszott az Illés, Echo, Omega, Nautilus zenekar. 1992 óta a Magyar Kultúra Alapítvány székháza. Az Alapítvány rendezvényeivel a régiók és kultúrák találkozását, a... Tovább »
2010. június 12.
A Telkiben rendezett I. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa vasárnapi mérkőzéssorozata elsöprő sikert aratott. Az MLSZ Edzőközpontjában, a MaReSz tagjánál több, mint félezren léptek pályára, hogy eldöntsék, kik a legjobbak a zöld gyepen a turizmus és az idegenforgalom csapatai közül, s legalább kétszer ennyien szorongtak a 7 játéktér mellett kísérőként, szurkolóként... Tovább »
2010. június 12.
Nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit 2010. október 20-21 között Budapesten új helyszínen a HUNGEXPO Budapesti Vásárcsarnok G pavilonjában a Business Travel Show, a turisztikai szolgáltatók és az üzleti (céges) megrendelők legfontosabb hazai találkozója és fóruma.A kétnapos Business Travel Show egyedi lehetőséget kínál a szállodák, légitársaságok, utazási irodák,... Tovább »
2010. június 10.
2010. május 31. A MAGYAR TURIZMUS ZRT. KÖZLEMÉNYE A MAGYARORSZÁGON 2010 ELSŐ NEGYEDÉVÉBEN MEGRENDEZETT NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEKRŐLA Magyar Turizmus Zrt. Magyar Kongresszusi Irodája 2010-ben is kiemelt feladatának tartja, hogy negyedévente elkészítse a hazai hivatásturisztikai piac alakulását bemutató statisztikai elemzését . Az MT Zrt. partnerei által rendelkezésre... Tovább »
2010. június 05.
A Visualpower, - a MaReSz tagja -, a világon elsőként írt ki virtuális épületfestő pályázatot animáció- és mozgóképkészítők számára. Az itthon még kevéssé ismert művészeti ág képviselőinek munkáit óriás fényerejű projektorokkal vetítik ki a Múzeumok Éjszakáján a Magyar Nemzeti Galéria homlokzatára.A szervezők a ’Paint Up! Visualpower virtuális... Tovább »