Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2011. február 08.
Február 1-jén, a Turizmus Kft. hagyományos turisztikai évadnyitó fogadásán átvették az elismeréseket a turisztikai szakmai szervezetek díjazottjai.A 18 szakmai elismerést az alábbi szakemberek kapták:Az év Tourinform-munkatársa Bocsi Andrea, a Tourinform Dunaújváros vezetőjeAz év Tourinform-fenntartója Borkai Zsolt, Győr Megyei jogú Város polgármestereAz év... Tovább »
2011. február 08.
Sok ígéretes változásról és tervről beszámolt a turisztikai szakmának Bánki Erik, a Fidesz turisztikai munkacsoportjának elnöke, az Országgyűlés Sport és Turizmus Bizottságának elnöke, illetve Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium frissen kinevezett, belgazdaságért felelős államtitkára február 1-jén, a Turizmus Kft. hagyományos évadnyitó fogadásán, a... Tovább »
2011. február 05.
2011. január 18-án az ExperiDance Rendezvényházban tartotta soron következő közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és-szolgáltatók Szövetsége.A hivatalos napirendet megelőzően egyperces néma felállással adóztak a közelmúltban elhunyt Dr. Rubányi Pálné rendezvényszerzőre, és a hétvégén, a West-Balkánnál meghalt három fiatal lány emlékének.A... Tovább »
2010. december 06.
2010. november 20-án hét szakember vette át a turizmus Oscarjának tartott Pro Turismo Díjat a Parlamentben. A díjakat Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Bánki Erik, az Országgyűlés turisztikai bizottságának elnöke és Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár adta át. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter díjátadó ünnepségen... Tovább »
2010. október 23.
A MaReSz Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók néven működik tovább.  2010. október 21-én, a Business Travel Show kiállítással egy időben a Budapesti Vásárközpont G pavilonjában tartotta rendkívüli közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége.Ganczer Gábor elnöki beszámolójában elmondta, hogy az újonnan megválasztott... Tovább »