Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. október 01.
A Magyar Turizmus Zrt. idén ötödik alkalommal szervezi meg a Budapest Winter Invitation téli forgalomélénkítő kampányt, amelyhez a Társaság várja a szállodák és az egyéb turisztikai szolgáltatók jelentkezését.A Budapest mint vonzó turisztikai desztináció népszerűsítése, valamint a főváros utó- és előszezoni vendégforgalmának növelése érdekében elindított... Tovább »
2010. szeptember 23.
A nyári szünet után első alkalommal ülésezett a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének Rendezvényhelyszín tagozata. A nagy érdeklődés mellett megrendezett találkozónak a belvárosi Domus Vinorum adott otthont. Az ülés napirendjén számos érdekes téma, és előre mutató elképzelés szerepelt.A köszöntés, a kölcsönös bemutatkozások és a napirend... Tovább »
2010. július 20.
Telt házzal zajlott az első Turizmus- és Egészségipari Konzultáció a Parlament Felsőházának termében, július 16-án. A szakmabeliek felfokozott érdeklődése jelezte, nagyra értékelik, hogy az új kormány megalakulása után, az ágazati konzultációk sorában elsőként került sor a turizmus jövőképének, fejlesztési lehetőségeinek megvitatására. Értelemszerűen... Tovább »
2010. július 12.
Az Eger*** & Park**** Hotel új, kétszintes rendezvényházának átadásán tartott megnyitó ünnepséghez kapcsolódóan tartotta ülését a KUPOLA, a szervező szövetségek kerekasztal társasága. A tagok nyári programjai miatt csak Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke, Pálfi Gábor, a Magyar Művészeti Fesztiválok főtitkára és Ihrig Péter, a KUPOLA elnöke... Tovább »
2010. június 30.
A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége 2010. június 29-én a B.Braun Aesculap Akadémia konferenciaterében tartotta tisztújító Közgyűlését, a korábbiakhoz képest lényegesen nagyobb tagi részvétellel.A Közgyűlés szomorú pillanatokkal vette kezdetét, mivel a Szövetség tagjai néma gyásszal emlékeztek a június 24-én elhunyt dr. Wolff Péterre, a Nemzeti... Tovább »