Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. május 26.
Siófok Város Polgármestere, illetve a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője tisztelte meg jelenlétével a Hotel Azúr épülő új szárnyának alapkőletételét. A rendezvényt Horváth Péter, az igazgatóság elnöke, illetve Horváth Tibor, a Hotel Azúr Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, akik bemutatták a másfél milliárdos beruházás részleteit:A... Tovább »
2010. május 25.
Százhalombatta főterén már megnyílt az önkormányzati beruházással épült, közel két és fél ezer négyzetméteres Konferencia és Rendezvényközpont. Az új létesítményben egy szinten két, egyenként 462 négyzetméteres, osztható konferenciaterem található, melyek kivételes technikai megoldásaiknak köszönhetően egy időben több rendezvény, időszaki kiállítás,... Tovább »
2010. május 25.
A szerdán ünnepélyes keretek között átadott szálloda fejlesztésének teljes értéke nettó 2,1 milliárd forint volt, amelyhez 600 millió forint támogatást nyújtott az Európai Unió.A projekt során a korábban háromcsillagos besorolású szálloda teljes körű felújításon esett át, amelynek eredményeképpen 2010 márciusától egy új, négycsillagos gyógy- és wellness... Tovább »
2010. május 25.
Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt május 22-én a házelnöknek benyújtotta a kormányprogramot. Egy ilyen dokumentumnak szinte nincs olyan fejezete – a közbiztonság megerősítésétől a gazdaság élénkítéséig -, amely valamilyen mértékben ne hatna a turizmusra.Mi most ezért csak azokat a megállapításokat emeljük ki, amelyek közvetlenül, nevesítve is a turizmusra... Tovább »
2010. május 25.
A nemzetközi turistaforgalmat negatívan befolyásoló kedvezőtlen jelenségek (légiközlekedési káosz, bizonytalanság kedvelt turisztikai desztinációkban: Görögország, Thaiföld) Ausztriában is a szervezett utak tömeges lemondásához vezettek az elmúlt hetekben. Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete minden rendelkezésre álló eszközzel igyekszik felhívni az osztrákok... Tovább »