Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. január 20.
A nagy sikerrel lezajlott Maresz Nap eseményei számos sajtóorgánum figyelmét felkeltették. Több online hírmagazin is megemlékezett a rendezvény híreiről, az elhangzott kezdeményezéseknek nagy teret szentelve jelentek meg.Cikkek olvashatóak a Trade Magazin, az eventer.hu, a Turizmus Online, a Port, a Konferenciakalauz és az Önkormányzati Minisztérium honlapjának... Tovább »
2010. január 20.
A vártnál is nagyobb érdeklődés mellett zajlott le az I. MaReSz Nap. A Boscolo New York Palota báltermében összegyűlt mintegy 180 érdeklődő számára sok izgalmas téma, sok hír és remek kapcsolatépítési lehetőségek tették értékessé a rendezvényt.Rendezvényhelyszín szempontokból is születtek bejelentések. Kovács Miklós szakállamtitkár a rendezvényszakma... Tovább »
2009. november 05.
A Magyar Rendezvényszervezők Szövetségének Rendezvényhelyszín tagozata kedden tartotta őszi ülését a New York Kávéházban. A nagy számban megjelenő tagok a 2010. esztendő tagozati célkitűzéseit fogalmazták meg.Legfontosabb feladataik között határozták meg a minőségi helyszínek nagyobb számának a Szövetség munkájába vonását és a hatékonyabb érdekképviselet... Tovább »