Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. május 21.
Pécs első négycsillagos szállodáját avatták szerda este, és nem kell sokat várni, hogy hamarosan átadják a másodikat is. A valamikori munkásszállóban ma első osztályú étterem, wellness, és ötven négycsillagos szoba várja a turistákat.A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetője, Márton György kiemelte, Pécsett az uniós szállásfejlesztések a... Tovább »
2010. május 21.
A népszerű belvárosi étterem és a sikeres budai vendéglő után, a VakVarjú tulajdonosai újabb helyen is megjelennek szolgáltatásaikkal. 2010 nyarán a Lágymányosi Öböl mellett nyílik a harmadik VakVarjú étterem. A Vak Varjú Beach a felkapott dél-budai pihenőpark és szabadtéri rendezvényhelyszín területén, a Duna partján nyitja meg kapuit.A nívós berendezés, a több... Tovább »
2010. május 21.
A Danubius Hotels Csoport közzétette tőzsdei gyorsjelentését, melynek fő üzenete szerint a hagyományosan gyengébb első negyedévben az alacsony EUR árak valamint a forint és a korona erősödése az árbevétel csökkenését eredményezte, amelynek nagy részét ismételten sikerült a folyamatos költségcsökkentő intézkedésekkel kompenzálnia a Társaságnak.A nehéz gazdasági... Tovább »
2010. május 21.
Megszületett a döntés arról, hogy az idegenforgalom és turisztika a jövőben az újonnan alakuló Nemzeti Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz tartozik. Mint a miniszter, Matolcsy György nyilatkozta, gazdaságfejlesztési programja 25 kitörési pontot tartalmaz, amelyek között fontos szerepe van a gyógy-, és egészségturizmusnak, valamint a magyar gasztronómiának is.A... Tovább »
2010. május 20.
Magyarország legnagyobb barokk kastélyában állítják fel jövőre a magyar királynő szobrát a Barokk Év alkalmából.Az egykor a Millenniumi Emlékművet díszítő alkotást a Gödöllői Grassalkovich kastélyban állítják fel a barokk év idejére. 2011-ben kettős évfordulóra emlékeznek a városban: Mária Terézia 260 évvel ezelőtti látogatására és Grassalkovich I. Antal,... Tovább »