Csak MaReSz tagok számára!
Hírarchívum
2010. május 20.
Május 15-én megnyitotta kapuit a Mellow Mood Hotels két legújabb szállodája, ezzel bővítve a szállodacsoport eddigi kéttagú Fashion Hotels portfólióját.A Fashion Hotels brand ismertetőjegyei a modern elegancia, a divatos színvilág, a fiatalos stílus, a minőségi szolgáltatásnyújtás. Ezek a tulajdonságok az eredetileg háromcsillagosra tervezett Cosmo City Hotel-ben az... Tovább »
2010. május 20.
Az egykori millenniumi főváros büszkesége, amely mintegy nyolc évvel ezelőtt valóban dicsőségesen megújult és vált ismét Budapest kiemelkedő szállodájává, most elhagyta nevéből a múltra utaló Royalt, és felvette a helyére Budapest nevét. A külföldiek számára ez segíthet eligazodni, ám itthon mindenki a régit, a megszokottat fogja emlegetni. A szállodalánc hazai... Tovább »
2010. május 19.
Azt követően, hogy a Fővárosi Önkormányzat meghozta a szükséges döntéseket, heteken belül kiadták az őszre megépülő CET Budapest bérbe adható helységeinek több mint egynegyedét. A beruházó Porto Investment javaslatára az önkormányzat aláírta a bérleti szerződést a több mint ezer fős, multifunkciós rendezvényközpont jövendő bérlőjével, valamint aláírás... Tovább »
2010. május 19.
50 új szobával gazdagodott Pécs négycsillagos szállodai szobakínálata. A Pécs belvárostól távolabb eső részén fekvő Hotel Laterum az új fejlesztés révén a konferenciaturizmusból kíván nagyobb részesedést magáénak tudni. Ennek érdekében a beruházás keretében a négycsillagos szobaegységeken kívül új konferenciateremmel, valamint egy I. osztályú étteremmel... Tovább »
2010. május 19.
Egy, az Országgyűlés honlapján közzétett törvénymódosító javaslatból, amelyet Matolcsy György és Fónagy János fideszes képviselő nyújtott be a parlamentnek, kiderül, hogy a tervek szerint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) portfóliójába kerülnek át nagyobb állami cégek, így az ITD Hungary Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. is.Korábbi információk alapján az már ismert,... Tovább »